Atvērt pielāgoto vietnes teksta versiju

Atvērt teksta versiju

Cienījamie žurnāla «Rosme» saņēmēji!

Pakalpojumi / Žurnāls Rosme / Arhīvs / 2011 / Nr. 12 - 2011

Nodaļa — Paziņojums


Cienījamie žurnāla «Rosme» saņēmēji!

Lūdzam atsūtīt atpakaļ uz redakciju iesniegumus par vēlmi saņemt žurnālu «Rosme» 2012. gadā. Iesniegumus saņemsiet reizē ar decembra žurnāla numuru!

Saskaņā ar MK noteikumiem Nr. 1472 «Kārtība, kādā Latvijas Neredzīgo biedrība un Latvijas Nedzirdīgo savienība sniedz sociālās rehabilitācijas pakalpojumus», lai saņemtu sociālās rehabilitācijas pakalpojumu (t. i. žurnālu «Rosme»), redzes vai dzirdes invalīds vai viņa likumiskais pārstāvis uzrāda pakalpojuma sniedzējam personu apliecinošu dokumentu un pārstāvības tiesības apliecinošu dokumentu, ja persona pakalpojumu pieprasa ar pārstāvja starpniecību, kā arī invalīda apliecību un iesniedz:

— rakstisku iesniegumu. Iesniegumā norāda vārdu, uzvārdu, personas kodu, dzīvesvietas adresi, tālruņa numuru, nepieciešamo sociālās rehabilitācijas pakalpojumu — žurnālu «Rosme» vai nu Braila rakstā, vai redzīgo palielinātā rakstā. Ja iesniegumu iesniedz personas likumiskais pārstāvis, papildus šajā apakšpunktā minētajam iesniegumā norāda arī savus personas datus un pievieno pārstāvības tiesības apliecinoša dokumenta kopiju;

— ģimenes ārsta atzinumu vai atbilstošas specialitātes ārstniecības personas atzinumu, kas apliecina personas funkcionālo traucējumu pakāpi un sociālās rehabilitācijas pakalpojuma nepieciešamību, ja invaliditāti nav noteikusi specializētā Rīgas pilsētas 9. veselības un darbspēju ekspertīzes ārstu komisija vai citas Veselības un darbspēju ekspertīzes ārstu valsts komisijas struktūrvienības izsniegtajā invaliditātes izziņā nav norādīts, ka personai ir redzes vai dzirdes invaliditāte.

Iesniegumu žurnāla saņēmējiem jāiesniedz katru gadu no jauna par vēlmi saņemt žurnālu «Rosme»; iesnieguma veidlapu var saņemt arī savas dzīvesvietas TO. Lūgums žurnāla saņēmējiem pārbaudīt savas invalīda apliecības derīguma termiņu! Žurnāls netiks piegādāts tām personām, kurām beidzies invalīda apliecības derīguma termiņš.

Gaidīsim Jūsu atsūtītos iesniegumus.
Ar cieņu,
žurnāla «Rosme» redakcija.
Pāles ielā 14/1
Rīgā, LV-1024
Tālr.: 67533887
Mob. tālr.: 29130598; 26383608
E-pasts: brailinform@inbox.lv