Atvērt pielāgoto vietnes teksta versiju

Atvērt teksta versiju

Lāčplēša diena īstu vīru garā!

Pakalpojumi / Žurnāls Rosme / Arhīvs / 2012 / Nr. 11 - 2012

Lāčplēša diena īstu vīru garā!
Raimonds Beitāns, LNB Rēzeknes TO valdes loceklis

10. novembrī Rēzeknē Latvijas Neredzīgo biedrības Rēzeknes teritoriālās organizācijas valdes telpās pulcējās cilvēki ar redzes traucējumiem, lai piedalītos novusa turnīrā.

Turnīrs bija veltīts par godu Lāčplēša dienas svētkiem. LNB Rēzeknes TO pārstāvji ir patiesi gandarīti par šī turnīra gaitu un to, ka uz uzaicinājumu piedalīties bija atsaukušies ne tikai LNB biedri no Rēzeknes, bet arī biedri no tādām pašvaldībām kā Verēmi, Strūžāni un Ozolaine. Turnīrā piedalījās vairāki dalībnieki, kuri savas novusa spēles prasmes apguvuši un pilnveidojuši pielāgoto sporta aktivitāšu nodarbībās Eiropas Sociālā fonda un Latvijas valsts finansētā projekta „Sociālās rehabilitācijas pakalpojumu attīstība personām ar redzes traucējumiem Latvijā” ietvaros.

Patiess prieks par rēzekniešiem: 3. grupas redzes invalīdu Anatoliju Kuprijanovu, kurš izcīnīja godpilnās 1. vietas medaļu. 2. vietu ieguva rēzeknietis 3. grupas redzes invalīds Aivars Dzenis un 3. vietu rēzeknietis 3. grupas redzes invalīds Ivans Vaščenko. Pārējie turnīra dalībnieki saņēma atzinības rakstus par piedalīšanos turnīrā.

Kā atzīst LNB Rēzeknes TO pārstāvji, šāda veida pasākumi ir lielisks atpūtas un produktīva laika pavadīšanas veids cilvēkiem ar redzes traucējumiem. Paldies visiem, kuri atsaucās un piedalījās!

Gaiši sveicieni visiem Latvijas iedzīvotājiem 94. Latvijas gadadienas svinībās!