Atvērt pielāgoto vietnes teksta versiju

Atvērt teksta versiju

LILLÁ pieejams arī cilvēkiem ar redzes traucējumiem

Pakalpojumi / Žurnāls Rosme / Arhīvs / 2013 / Nr. 12 - 2013

LILLA pieejams arī cilvēkiem ar redzes traucējumiem


Pateicoties sasniegumiem un tehnoloģiju attīstībai digitālajā vidē, Latvijā pirmais digitālais dzīves stila žurnāls LILLÁ ir kļuvis pieejams arī cilvēkiem ar redzes traucējumiem. Katru mēnesi žurnāls tiks sagatavots speciālā formātā, lai to savos datoros varētu lasīt arī vājredzīgi un neredzīgi cilvēki.

Latvijā pirmais interaktīvais digitālais dzīves stila žurnāls LILLÁ tiek izdots katru mēnesi un ir pieejams planšetdatoros, viedtālruņos un datoros, apvienojot elegantu dizainu un augstvērtīgu, oriģinālu saturu ar līdz šim nebijušām iespējām žurnālā. Audio intervijas, oriģinālas foto galerijas, interviju aizkulišu video, multimediju iespējas — tas viss ir LILLÁ, dzīves stila žurnāls, kas veltīts personībai, stilam, kultūrai, attiecībām, iedvesmai un piedzīvojumiem. Žurnālu jau novērtējuši vairāki tūkstoši latviešu lasītāju gan Latvijā, gan ārvalstīs, apliecinot savu atzinību kvalitatīvam un oriģinālam saturam.

Īpaši sagatavotais digitālais žurnāls LILLÁ biedrībām, bibliotēkām, sociālajiem centriem un citām organizācijām tiek piedāvāts bez maksas. Lai to saņemtu, izdevēji lūdz sazināties pa tālruni 67374574 vai e-pastu linda.saulite@lilla.lv.