Atvērt pielāgoto vietnes teksta versiju

Atvērt teksta versiju

Lielvārdes novada sporta laureāts

Pakalpojumi / Žurnāls Rosme / Arhīvs / 2013 / Nr. 6 - 2013

Nodaļa – Sports

Lielvārdes novada sporta laureāts

27. maijā Lielvārdes novada pašvaldība aicināja uz kultūras nama skatuvi vairāk kā 80 sava novada sportistus, par kuru sasniegumiem esot vērts runāt. Arī vieglatlēts ar redzes invaliditāti un Rosmes sporta nodaļas autors Edgars Kļaviņš saņēma sporta laureāta titulu.

«Apetīte rodas ēdot un ambīcijas — augot,» tā par sasniegto un nākotnes mērķiem teic Edgars. Pērn viņš Latviju pārstāvēja Paraolimpiskajās spēlēs Londonā tāllēkšanā un skriešanā 200 metru distancē. Šīs sezonas sākumu jaunais censonis raksturo kā ideālu — pārvarēts personīgais rekords, ierindojoties 4. vietā pasaulē un 2. vietā Eiropā.

«Katrās sacensībās es uzrādu jaunus personīgos rezultātus, un tie ir pietiekami labi, lai konkurētu ar pasaules spēcīgākajiem sportistiem,» intervijā Ogres novada ziņām stāsta Edgars. «Pēc šādiem formāliem notikumiem svarīgi ir sasniegumi arī Pasaules čempionātā. Jā, nenoliegšu, jūtos šogad spēcīgs. Noteikti jābrauc uz Rio, jo man ir ideāls vecums — 24 gadi. Šī būs mana olimpiāde,» smaidot piebilst jaunais sportists.

Apsveicam Edgaru ar augstiem sasniegumiem un vēlam turpināt savu ceļu — lai medaļas un tituli «nesakāpj galvā», bet kalpo par atspēriena punktu nākamām uzvarām! Mēs turam par Tevi īkšķus, Edgar!