Atvērt pielāgoto vietnes teksta versiju

Atvērt teksta versiju

Liepājas biedrība pilnveidojas

Pakalpojumi / Žurnāls Rosme / Arhīvs / 2013 / Nr. 9 - 2013

Liepājas biedrība pilnveidojas

2013. gada 20. jūnijā Liepājas Neredzīgo biedrībā notika Eiropas Ekonomikas zonas un Sabiedrības Integrācijas fonda finansētā projekta «Pilnveidojot sevi sabiedrībai» (Nr. 2012/EEZ/DAP/MAC/014/3/NAC/004) atklāšanas seminārs.

Projekts tiek īstenots, izmantojot 53965,38 EUR piešķīrumu no Islandes, Lihtenšteinas un Norvēģijas ar EEZ finanšu instrumenta starpniecību. Programmu «NVO fonds» finansē EEZ instruments un Latvijas valsts. Projekta finansējuma mērķis ir Liepājas Neredzīgo biedrības darbības atbalsts. Tā īstenošanas periods — līdz 2015. gada 31. decembrim.

Atklāšanas seminārā Liepājas Neredzīgo biedrībā piedalījās vairāk kā 40 cilvēku, tai skaitā Liepājas Neredzīgo biedrības biedri, darbinieki, citi interesenti, kā arī vairāku citu NVO pārstāvji, kuri ir tiešie projekta mērķa grupas dalībnieki. Atklāšanā runu sacīja Liepājas Neredzīgo biedrības valdes priekšsēdētājs un šī projekta vadītājs Māris Ceirulis. Klātesošie tika informēti par projekta finansētājiem, projekta īstenošanas periodu un plānotajām aktivitātēm 2013. gadā. Tika gūts ieskats par projekta galvenajiem mērķiem un sasniedzamajiem rezultātiem projekta noslēgumā, kuri, realizējot šo projektu, nodrošinās Liepājas Neredzīgo biedrībai iespēju turpināt sekmīgu darbu cilvēku ar invaliditāti labā, sadarbojoties ar pašvaldībām, valsts institūcijām, uzņēmējiem, NVO, fondiem un citiem atbalstītājiem, veicināt pilsoniskas sabiedrības attīstību. Laba pārvaldība un atklātība organizācijā dos Liepājas Neredzīgo biedrības biedriem, cilvēkiem ar invaliditāti, citām invalīdu NVO un sabiedrībai kopumā reālu un ilgstošu atbalstu nākotnē.