Atvērt pielāgoto vietnes teksta versiju

Atvērt teksta versiju

Liepājas Neredzīgo biedrība saņem balvu

Pakalpojumi / Žurnāls Rosme / Arhīvs / 2014 / Nr. 1 - 2014

Liepājas Neredzīgo biedrība
saņem balvu
Liepājniekiem.lv

Sabiedrības vienotības balvas pasniegšanas ceremonija Latvijā notiek jau devīto gadu, un tajā godalgas saņēma organizācijas un cilvēki, kas pelnījuši pateicību par savu darbu sabiedrības integrācijas jomā.

Vienu no veicināšanas balvām — «Par ieguldījumu sabiedrības saliedēšanā» — saņēma mūsu Liepājas Neredzīgo biedrība, kas sniegusi būtisku ieguldījumu Liepājas un Latvijas labiekārtošanā — cilvēkiem ar invaliditāti tiek nodrošināta arvien lielāka vides pieejamība.

Vēl tika pasniegtas balvas «Par ieguldījumu iecietības veicināšanā» (režisors Kaspars Goba) un «Par radošu pieeju sabiedrības vienotības stiprināšanā» (režisore Kristīne Klētniece-Sika).

Galvenā — sabiedrības vienotības balva — tika piešķirta Innai Davidovai, kura vairāk kā 15 gadus ar savu darbību centusies radīt cilvēkos nemainīgu vērtību izjūtu.

«Ar balvas piešķiršanu Sabiedrības integrācijas fonds vēlas akcentēt laureātu vērtību pasauli un to, kas motivējis cilvēkus strādāt sabiedrības integrācijai.

Motivācija darīt labu līdzcilvēkiem, savam pagastam, pilsētai vai valstij, motivācija palīdzēt nelaimē nokļuvušajiem citur pasaulē ir tas gara spēks, ko fonds vēlas cildināt,» norāda fonda pārstāvji.