Atvērt pielāgoto vietnes teksta versiju

Atvērt teksta versiju

LNB Centrālās valdes sēde 16. decembrī

Pakalpojumi / Žurnāls Rosme / Arhīvs / 2014 / Nr. 1 - 2014

LNB Centrālās valdes sēde 16. decembrī

— Tika apspriesta LNB dzīvojamā fonda īres maksas vienotā likme cilvēkiem ar redzes invaliditāti un apsaimniekošanas izmaksas, lai realizētu LNB statūtu mērķu izpildi.

— Tika piešķirti dzīvokļi Pāles ielā, Rīgā, divām personām ar redzes invaliditāti.

— Aija Rīvīte (pēc pašas lūguma) tika atbrīvota no LNB CV priekšsēdētājas vietnieces pienākumu pildīšanas un ievēlēts jauns vietnieks: Normunds Pīlips.

— Apstiprināts biedrības «Saules stars AV» lūgums kļūt par LNB biedru. Šī biedrība dibināta Rēzeknē 2013. gada 17. novembrī, valdes priekšsēdētājs ir Vilmārs Korzans. Tās galvenie darbības mērķi: apvienot bērnus ar redzes invaliditāti, stiprināt viņu ģimenes, organizēt bērnu brīvo laiku un sadarboties ar organizācijām, kas spēj sniegt palīdzību.

— Uzklausīta SIA «LNB Rehabilitācijas centra» 2014. gada atalgojuma sistēma.

— Atcelts 27.04.2011. lēmums Nr.4-30 «Par SIA LNB Cēsu MRU galvanizācijas iecirkņa pārdošanu».

Aizliegts SIA LNB MRU pārdot nekustamos īpašumus no ēku īpašuma Kr.Valdemāra ielā 13, Cēsīs.

— Izskatīja, izvērtēja un neatbalstīja LNB Cēsu MRU finanšu projektu par nekustamā īpašuma — atpūtas bāzes Romula — pārdošanas rezultātā iegūto naudas līdzekļu plānoto izlietojumu.

— Uzklausīja LNB grāmatvedes Lidijas Afanasjevas ziņojumu par audita rezultātiem SIA «NB Liepājas uzņēmums».

— LNB CV priekšsēdētāja Svetlana Sproģe stāstīja par piedalīšanos Invalīdu lietu nacionālās padomes sēdē, ANO Konvencijas «Par personu ar invaliditāti tiesībām» ziņojuma projekta pēdējās versijas apspriešanā, par Lietuvas Neredzīgo savienības delegācijas uzņemšanu Rīgā un CV pieņemto lēmumu izpildes gaitu pēc pēdējās CV sēdes 26. septembrī.