Atvērt pielāgoto vietnes teksta versiju

Atvērt teksta versiju

Šoudauna spēlētāji tiekas Alsviķos

Pakalpojumi / Žurnāls Rosme / Arhīvs / 2014 / Nr. 12 - 2014

Nodaļa — Mūsējo sports


Šoudauna spēlētāji tiekas Alsviķos

Kristīne Berkule, Balvu TO vadītāja

Latvijas Neredzīgo sporta savienība sadarbībā ar LNB Alūksnes vietējo organizāciju rīkoja šoudauna finālsacensības.

LNSS ir patstāvīga sabiedriska sporta organizācija Latvijā, kas uz brīvprātības principiem apvieno Latvijas neredzīgo sporta klubus un citus kolektīvus un individuālos biedrus.

Šā gada 29., 30. novembrī Alsviķu arodskolā norisinājās šoudauna (galda tenisa neredzīgajiem) fināls, kurā piedalījās 15 spēlētāji no Liepājas, Cēsīm, Rīgas, Kuldīgas, Daugavpils un Alūksnes.

Šim finālam spēlētāji gatavojās gandrīz gada garumā, piedaloties atlases posmos Cēsīs, Liepājā un Rīgā, kā arī piedaloties starptautiskās sacensībās septītajā starptautiskajā turnīrā Milānā, komandu čempionātā Viļņā un Eiropas čempionātā Zviedrijā.

Fināls norisinājās uz diviem šoudauna galdiem dalītās grupās kungiem un dāmām. No vīriešiem medaļas izcīnīja: bronzu — cēsinieks Imants Elstiņš, sudrabu — liepājnieks Raimonds Briežkalns, zeltu — cēsinieks Ziedonis Mazūrs.

No sievietēm medaļas izcīnīja: bronzu — alūksniete Kristīne Berkule, sudrabu — cēsiniece Antra Kronberga, zeltu — kuldīdzniece Liene Fībiga.

Spēlētāji bija gandarīti par iegūtajām medaļām un pozitīvo emociju lādiņu.

Jau pavisam drīz jāsāk gatavoties 2015. gada sacensību pirmajam posmam, kurš norisināsies jau februārī Liepājā.

LNB Alūksnes vietējā organizācija saka lielu paldies saviem atbalstītājiem, sportistiem un Alsviķu arodskolai par viesmīlīgo uzņemšanu savās telpās!