Atvērt pielāgoto vietnes teksta versiju

Atvērt teksta versiju

Latvijas Neredzīgo biedrība aicina savā pulkā brīvprātīgos

Pakalpojumi / Žurnāls Rosme / Arhīvs / 2014 / Nr. 3 - 2014

Latvijas Neredzīgo biedrība aicina savā pulkā brīvprātīgos

LNB meklē aktīvus un entuziasma pilnus jauniešus, kuri būtu gatavi palīdzēt biedrības pasākumos, lai sniegtu atbalstu tiem, kam tas visvairāk nepieciešams.

Iesaistoties kā brīvprātīgajam, ir iespēja piedalīties interesantās aktivitātēs, kā arī dalīties ar savām idejām. Brīvprātīgie vajadzīgi dažādās jomās, tāpēc katrs ir gaidīts!

Tuvākās aktivitātes biedrībā:

2014. gadā plānojam radošas, ar teātri un mūziku saistītas aktivitātes cilvēkiem ar redzes invaliditāti. Tas būs visa gada garumā, kur mūsu amatieru kolektīvi uzstāsies ar saviem pasākumiem dažādos Latvijas reģionos. Tā būs iespēja palīdzēt organizēt pasākumus, koncertus, kā arī palīdzēt ar radošu noformējumu dekorācijām, fotografēt pasākumus.

Rīgā, Strazdumuižas ciematā Juglā atrodas arī Strazdumuižas klubs, kas ir tāds kā kultūras dzīves centrs cilvēkiem ar redzes invaliditāti un kur vajadzīgas palīdzīgas rokas.

Jūnijā būs iespēja darboties starptautiskā jomā, kad biedrībā viesosies biedrības no Itālijas, Polijas, Čehijas un Spānijas. Varēs palīdzēt ar uzņemšanu, aktivitāšu plānošanu, komunicēšanu, materiālu sagatavošanu. Iespēja runāt angliski!

Jūlijā Cēsu pusē notiks vasaras nometne par sportu un veselīgu dzīvesveidu 30 jauniešiem ar redzes traucējumiem «Saredzi veselību un sporto». Var palīdzēt vadīt aktivitātes, filmēt un komunicēt ar dalībniekiem.

Augustā Juglā, neredzīgo ciematā, notiek ciemata svētki, kur apbalvo labākos puķkopjus, notiek sporta aktivitātes un dažādu mūziķu uzstāšanās. Arī šajā pasākumā nepieciešamas darba rokas un idejas.

15. oktobrī ik gadu daudzās Latvijas pilsētās atzīmē Baltā spieķa dienu ar izstādēm, koncertiem, akcijām ielās u. c.

Tie ir tikai daži no pasākumiem. Mēs regulāri piedalāmies projektu konkursos, un katram ir iespēja ieguldīt savas idejas un spējas, lai palīdzētu cilvēkiem ar redzes traucējumiem.

Lai pieteiktos, raksti uz e-pastu (info@lnbiedriba.lv)Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem.

Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. ar norādi «Brīvprātīgais» vai zvani: 67532607.

Mēs gaidām jauniešus vecumā no 16 līdz 30 gadiem, kuriem ir vēlme palīdzēt, iegūt jaunus draugus un arī darba pieredzi!