Atvērt pielāgoto vietnes teksta versiju

Atvērt teksta versiju

Balvos realizē jaunu projektu

Pakalpojumi / Žurnāls Rosme / Arhīvs / 2014 / Nr. 4 - 2014

Nodaļa — Latvijas Neredzīgo biedrībā


Balvos realizē jaunu projektu
Kristīne Berkule

Šā gada 28. februārī LNB Balvu TO no fonda «Ziedot.lv» saņēma prieka vēsti par apstiprināto projektu «Esi aktīvs, piedalies». Šis jau būs otrais projekts, kurš tiks realizēts ar fonda atbalstu.

Projekta galvenie mērķi ir attīstīt cilvēku ar redzes traucējumiem sociālās iemaņas, iepazīstināt sabiedrību ar cilvēku radītajiem darbiem, veicināt dažādu sabiedrības grupu izpratni par cilvēku ar redzes traucējumiem ikdienu.

Realizējot projektu, apgūsim dažādas sociālās prasmes: kolāžu veidošanu, lietišķo etiķeti, vizuālā tēla pilnveidošanu, komunikācijas un sevis pasniegšanas un uzstāšanās auditorijas priekšā prasmes.

Tā kā cilvēki ar redzes traucējumiem ir radoši, mēs aktīvi veidosim ceļojošo izstādi, kura būs redzama Balvu, Alūksnes, Apes, Gulbenes, Viļakas, Rugāju un Baltinavas novadā. Izstādē būs redzami vaļasprieki, ar kuriem cilvēki aizpilda savu brīvo laiku, kā arī gūst peļņu.

Projekta noslēgumā tiksimies starptautiskajā Baltā spieķa dienā Balvos, kur svinīgā gaisotnē izvērtēsim projektā paveikto un gūto pieredzi.

LNB Balvu TO aicina ikvienu interesentu iesaistīties biedrības aktivitātēs, lai gūtu iespēju interesanti un lietderīgi pavadīt savu brīvo laiku!

Mūs var atrast un satikt katra mēneša pirmajā pirmdienā Balvos, Brīvības ielā 47, otrajā stāvā 48., 49. kabinetā.

Katra mēneša pirmajā trešdienā: Alūksnē, Dārza ielā 8 a.

Telefons: 29497420.

E-pasts: berkule2@inbox.lv.