Atvērt pielāgoto vietnes teksta versiju

Atvērt teksta versiju

Daugavpilī papildina prasmes

Pakalpojumi / Žurnāls Rosme / Arhīvs / 2014 / Nr. 4 - 2014

Daugavpilī papildina prasmes

No šā gada 1. aprīļa LNB Daugavpils TO sāk īstenot fonda «Ziedot.lv» atbalstīto sociālās palīdzības projektu «Mēs spējam — un tas ir spēks», kurš ilgs 6 mēnešus līdz 30. septembrim. Šī projekta ietvaros ieplānoti divi aktivitāšu moduļi:

— mūzikas nodarbības profesionāla pasniedzēja vadībā, kuru mērķis ir pilnveidot neredzīgo un vājredzīgo vokālistu un instrumentālistu esošās prasmes, veicināt jaunu prasmju apguvi, piemēram, jaunu mūzikas instrumentu spēles iemaņas, attīstīt profesionālās uzstāšanās prasmes un palīdzēt veidot jaunu un kvalitatīvu repertuāru;

— datoru apmācības, kurās lielas intereses dēļ piedalīsies ne tikai iesācēji, kā bija sākotnēji plānots, bet arī datora lietotāji, kuri jau apguvuši datora lietošanas prasmju pamatus. Iesācējiem paredzētas nodarbības divas reizes nedēļā, savukārt, jau aktīvajiem datora lietotājiem piedāvāts reizi nedēļā vai reizi divās nedēļās papildināt savas zināšanas un prasmes noteiktai datorprogrammai, kā arī interneta (e-pasts, internetbanka, Skype, sociālie tīkli u. c.) lietošanas jautājumos.

Starptautiskajā Baltā spieķa dienā ieplānots noslēguma pasākums, kurā būs iespēja iepazīties ar projekta rezultātiem un uzklausīt projekta dalībnieku atsauksmes par savu pieredzi un ieguvumiem no šī projekta.