Atvērt pielāgoto vietnes teksta versiju

Atvērt teksta versiju

LNSS kongress

Pakalpojumi / Žurnāls Rosme / Arhīvs / 2014 / Nr. 4 - 2014

Nodaļa — Sports


LNSS kongress
Edgars Kļaviņš

2014. gada 22. martā norisinājās Latvijas Neredzīgo sporta savienības kongress, uz kuru bija ieradušies 23 pārstāvji no sporta organizācijām, lai lemtu turpmāko LNSS nākotni.

Sēdes sākumā LNSS prezidents Kaspars Biezais un ģenerālsekretārs Vladimirs Priede iepazīstināja ar kongresa darba gaitu un sniedza atskaiti par padarītajiem darbiem. Kongresa kulminācija, protams, tika sasniegta, kad sākās jaunās valdes vēlēšanas.

Nācās pat ņemt pārtraukumu, lai kongresa dalībnieki spētu apspriesties un izvirzīt savus LNSS valdes kandidātus.

Līdz beidzot valdē tika ievēlēti: Gļebs Ļepskis (Strazdumuižas TO), Artūrs Līvmanis un Raimonds Briežkalns (NSK «Ezerkrasts», Liepāja), Edgars Kļaviņš (Rīgas TO) un Aleksejs Korsaks (NSK «Elpa», Daugavpils).

Visi kā viens jaunās valdes kandidāti atzina, ka jācenšas noturēt līmenis, ko sasniegusi bijusī LNSS valde, un jācenšas attīstīties un augt vēl vairāk.

Gļebs uzsvēra sponsoru piesaisti LNSS darbībai. Edgars pievērsa uzmanību jauno sportistu audzināšanai un atbalstam perspektīvajiem sportistiem, kā arī sporta veidu prioritāšu izveidei LNSS.

Pirmajā valdes sēdē par prezidentu tika ievēlēts Gļebs Ļepskis, par ģenerālsekretāru — Raimonds Briežkalns, kā arī tika apspriests turpmākās rīcības plāns.

Atliek tikai novēlēt spēku un enerģiju, lai Latvijas neredzīgo sports attīstītos jaunā, augstākā pakāpē!