Atvērt pielāgoto vietnes teksta versiju

Atvērt teksta versiju

LNSS spēka trīscīņā rezultāti aug

Pakalpojumi / Žurnāls Rosme / Arhīvs / 2014 / Nr. 4 - 2014

LNSS spēka trīscīņā rezultāti aug

Jau otro gadu pēc kārtas Latvijas Neredzīgo sporta savienība sadarbībā ar Latvijas Pauerliftinga federāciju un biedrību «Spēka pasaule» starptautiskās aktīvās atpūtas izstādes «Atpūta un sports» ietvaros rīko LNSS pavasara čempionātu spēka trīscīņā. Šogad tas notika 28. martā Ķīpsalas izstāžu centrā.

Čempionātam bija pieteikušies 11 sportisti. Startēja 10, kuri sacentās piecās svara kategorijās un kopējā ieskaitē. Lai arī dalībnieku skaits nebija liels, tomēr cīņa par vietām un savu rezultātu uzlabošanu neizpalika, kas padarīja sacensības gana spraigas un interesantas.

Vienīgā svara kategorija, kurā konkurence neizveidojās, bija 74 kg. Tajā par pirmās vietas ieguvēju ar savu personīgo rekordu kļuva Silvestrs Vilmanis. Svara kategorijā 66 kg pārliecinoši un ar lielu pārsvaru pirmo vietu izcīnīja Mārtiņš Vizulis, kurš pats bija ļoti gandarīts ar uzrādīto rezultātu. Svara kategorijā 83 kg par uzvarētāju kļuva Konstantīns Mešalkins, kura vienīgais konkurents bija sacensību vecākais un cienījamākais dalībnieks Andris Kalniņš. Svarā 93 kg, pārspējot savu spēcīgo konkurentu no NSK «ELPA» Pāvelu Kazakeviču tikai par 2,5 kg, uzvaru izcīnīja Kaspars Biezais. Smagsvaru cīņā un arī kopvērtējumā spēcīgākais izrādījās Aleksejs Korsaks no Daugavpils.