Atvērt pielāgoto vietnes teksta versiju

Atvērt teksta versiju

«Nāc līdzās!» zelta meitenes piedalās starptautiskā festivālā

Pakalpojumi / Žurnāls Rosme / Arhīvs / 2014 / Nr. 4 - 2014

Nodaļa — Notikumi un likumi


«Nāc līdzās!» zelta meitenes piedalās starptautiskā festivālā
Sandra Freiberga, fonda vadītāja

No 2014. gada 2. — 5. aprīlim bijām uzaicināti piedalīties 3. starptautiskajā festivālā «Mēs kopā» neredzīgiem un vājredzīgiem bērniem Baltkrievijas galvaspilsētā Minskā.

Fonds «Nāc līdzās!» uz festivālu devās ar savām zelta meitenēm no Strazdumuižas internātvidusskolas — vokālo trio (vadītāja sk. Irēna Ozoliņa) un saksofonu duetu (vadītājs sk. Dainis Tarasovs).

Uzstājāmies divos koncertos — klasiskā repertuāra un brīvas izvēles repertuāra programmās. Gan meiteņu vokālais trio (Amanda, Maija, Līva), gan saksofonu duets (Elīza un Līva) tika uzņemti ar sirsnīgiem aplausiem un meitenēm tika daudz skaistu dāvanu par dalību festivālā. Guvām jaunas atziņas un jaunus kontaktus nākotnes darbam.

Festivālā piedalījās ap 150 dalībnieku no Baltkrievijas dažādām pilsētām, no Krievijas (Sanktpēterburgas, Kurskas) un Latvijas (arī Juglas mūzikas skolas).

Paldies meitenēm Maijai Fogelei, Līvai Palejai, Amandai Nicmanei un Elīzai Kuprukai un viņu skolotājiem Irēnai Ozoliņai un Dainim Tarasovam par labo sniegumu un Latvijas pārstāvēšanu mūsu kaimiņvalsts kultūras notikumā!

Paldies arī Latvijas vēstniecības pārstāvjiem Minskā, kas pagodināja mūs ar savu klātbūtni, un visiem Latvijas delegācijas pārstāvjiem bija iespēja nogaršot Baltkrievijas labākās konfektes!

Foto galerija: http://www.naclidzas.lv/foto-galerijas/nac-lidzas-dalibnieki-starptautiska-festivala-minska.