Atvērt pielāgoto vietnes teksta versiju

Atvērt teksta versiju

Edijs Fuksis iegūst balvu starptautiskā konkursā

Pakalpojumi / Žurnāls Rosme / Arhīvs / 2014 / Nr. 5 - 2014

Edijs Fuksis iegūst balvu starptautiskā konkursā
Anita Zvirgzde

Vēl 2013. gada nogalē Radošā jauniešu apvienība Trepes palīdzēja diviem talantīgiem neredzīgiem jauniešiem vākt līdzekļus savu muzikālo talantu tālākai attīstīšanai. Edijs Fuksis, kurš ir aktīvs šīs apvienības brīvprātīgais darbinieks, cerēja iegūt līdzekļus, lai apmaksātu savas vokālās nodarbības. Tomēr dažādu apsvērumu dēļ akcija neizdevās, kā bija iecerēts, un Edijam sapnis par studijām bija jānoliek malā. Tomēr cilvēku saziedotā nauda pietika citam muzikālās karjeras pakāpienam uz augšu — Edijs nolēma pieteikt savu dziedāšanas varēšanu starptautiskajā konkursā «Talent Show». Tas ir spilgts notikums mūzikas, mākslas un deju pasaulē, ko katru gadu organizē producentu grupa «Impresa».

Šogad tas aicināja jaunos, talantīgos māksliniekus aprīlī doties aizraujošā ceļojumā pa Baltijas jūru ar kuģi, uz kura bija iespēja parādīt sevi uz skatuves, saņemt speciālistu novērtējumu, izveidot jaunus radošos kontaktus un iegūt jaunus draugus.

Žurnāla lasītāju vārdā apsveicu Ediju ar iegūtu pirmo vietu nominācijā «POP Vocal» un atzinīgu žūrijas novērtējumu! Zinu, ka Edijs ar savu talantu, gribasspēku un draugu atbalstu sasniegs gan tuvus, gan tālus sapņus. Veiksmi Tev, Edij!

Edija uzstāšanos konkursā var noklausīties internetā YouTube: www.youtube.com