Atvērt pielāgoto vietnes teksta versiju

Atvērt teksta versiju

Edgars Kļaviņš par cilvēku spēju robežām

Pakalpojumi / Žurnāls Rosme / Arhīvs / 2014 / Nr. 6 - 2014

Nodaļa — Latvijas neredzīgo sports


Edgars Kļaviņš par cilvēku spēju robežām

Paraolimpietis Edgars Kļaviņš aktīvi iesaistījies GOBEYOND Atvērtajās vieslekcijās jauniešiem par motivāciju, iedvesmu un panākumiem.

2014. gada 25. maijā viņš piedalījās kopā ar mūsu slaveno hokejistu Artūru Irbi, kurš dalījās ar savu unikālo stāstu par personīgo attīstību un izaugsmi, par grūtību pārvarēšanu, par mērķiem un sapņiem.

Edgara stāsts bija par sportu un cilvēku spēju robežām, par izaugsmi, grūtībām, sadarbību, par uzvaras prieku un līdzsvaru dzīvē.

Lūk, ko Edgars stāsta savā Draugiem.lv profilā:

«Šī bija ļoti noderīga, neatņemama pieredze, ko ieguvu šī semināra laikā — biju tik ļoti sarežģītā situācijā, kā vēl nekad savas publiskās runas pieredzē, jo pirms manis runāja Artūrs, kas ir ļoti spilgta, iedvesmojoša persona. Viņš stāstīja par tādām lietām, par ko es vēlējos runāt.

Kad pienāca mana kārta, sapratu, ka nedrīkstu to pašu atkārtot, tad bija jāliek lietā savas oratora spējas un improvizācija, iztēle, jo man ar jauniešiem bija jārunā 1 h.

Un auditorijā bija jaunieši manā vecumā vai vecāki.

Katram novēlu tādu klausītāju publiku, kāda bija ieradusies uz šo GOBEYOND semināru — jūti vajadzību stāstīt, jo redzi, ka tevi klausās un saprot, ko tu stāsti. Paldies!»

Edgara Kļaviņa stāstu variet noklausīties YouTube, ierakstot meklējamos vārdus «gobeyond Kļaviņš»