Atvērt pielāgoto vietnes teksta versiju

Atvērt teksta versiju

Ziņas

Pakalpojumi / Žurnāls Rosme / Arhīvs / 2014 / Nr. 7 - 2014

ZIŅAS

— 2014. gada 19. jūnijā VSAC filiāles «Jugla» lielajā zālē drama-tiskais pulciņš «Veldze» izrādīja fragmentus no izrādes «Skroderdienas Silmačos», piedalījās ansamblis «Prieks» un instrumentālais ansamblis «Retro».

— No 9. līdz 13. jūlijam LNB Daugavpils TO pārstāvji Larisa Lārmane, Marija Ivanova un Viktorija Ivanova kopā ar citām organizācijām pārstāvēja Latviju Krievijas amat-nieku tirdziņā «Slovjanskij bazar», vedot rādīt neredzīgu cilvēku pinumus.

— No 14. līdz 18. jūlijam «Mežrozēs», Liepas pagastā, notika LNB organizēta nometne jauniešiem ar redzes traucējumiem «Saredzi veselību un sporto».

— No 22. līdz 27. jūlijam organizācija «Gaismas talanti» Rīgā, Strazdumuižas klubā organizē dienas nometni bērniem un jauniešiem ar īpašām vajadzībām — radošas nodarbības, Bībeles stundas, muzikālo priekš-nesumu sagatavošana, brauciens uz jūru.

— No 6. līdz 13. augustam notiks pārrobežu maratons cilvēkiem ar īpašām vajadzībām Lietuva — Latvija — Baltkrievija, ko organizē Dabas aizsardzības pārvalde projektā «Zaļie maršruti bez šķēršļiem».

— 9. augustā Dikļos, Kocēnu novadā amatieru teātru festivālā «Spēlmaņu svētki 2014» uzstāsies Strazdu-muižas drāmas un dzejas teātris ar Ā. Elksnes lugu «Pārsteigums».

— 15. augustā no pl. 10 līdz 23 ikgadējie Strazdu-muižas ciemata svētki Juglā. Programmā: bērniem piepūšamās atrakcijas, rokdarbu izstāde, basketbola soda metieni, tenisa turnīrs un orientēšanās sacensības, izbraucieni ar zirga pajūgu, galda spēles. Pl. 17:30 koncerts: Strazdumuižas pūtēju orķestris spēlēs projekta «Pūt un spēlē Strazdumuižā» ietvaros. Pēc koncerta pl. 20 grupas «Flame&The Rolltones» koncerts, bet pl. 22 — dejas. Atbalstītāji — Rīgas Dome, SIA Adugs, Rīgas Ziemeļu izpilddirekcija, Zvaigzne ABC. Strazdumuižas ciemata svētki notiks «Rīgas svētki 2014» ietvaros, kas plānoti Rīgā no 15. līdz 17. jūlijam kā krāsains mūzikas, mākslas, dejas, sporta un izklaides kaleidoskops.

— 23. augustā senioru Dziesmusvētkos Madonā «Sa-vās mājās, savā tēvijā» piedalīsies arī Strazdumuižas pūtēju orķestris un senioru jauktais koris «Jolanta».