Atvērt pielāgoto vietnes teksta versiju

Atvērt teksta versiju

Sociālais uzņēmums atbalsta māmiņas

Pakalpojumi / Žurnāls Rosme / Arhīvs / 2014 / Nr. 8 - 2014

Sociālais uzņēmums atbalsta māmiņas

«Arodaģentūra» ir sociāls uzņēmums, kas palīdz veikt ar profesiju vai izglītību saistītu izvēli. Tās klienti ir ikviens cilvēks, kurš vēlas izdarīt ar profesionālo dzīvi saistītu izvēli, vai skolnieki, kuriem jāpieņem lēmums, kur un par ko mācīties.

«Arodaģentūra» kā sociāls uzņēmums darbojas pēc tiem pašiem principiem, kā ikviens klasisks uzņēmums, piedāvājot kvalitatīvus un konkurētspējīgus pakalpojumus.

Taču tā mērķis nav peļņas gūšana, bet gan palīdzība cilvēkiem. Tāpēc daļa no klientu samaksātās naudas par konsultāciju tiek novirzīta sociālu problēmu risināšanai — «Arodaģentūras» sociālā rūpe ir mammas, kuras audzina bērnus ar īpašām vajadzībām.

Mērķis — šķietami bezcerīgās situācijās palīdzēt mammām atgriezties darba tirgū, meklējot līdzsvaru starp darbu un rūpēm par bērnu.

Lai to realizētu, izveidota īpaša programma «Laika dāvana».

Tas ir laiks un zināšanas, ko dāvinām mammām, kuras audzina bērnus ar īpašām vajadzībām. Laiks, kad tiek meklēts līdzsvars starp darbu un ģimeni. Laiks, kad satiekoties mammu acis sāk mirdzēt!

Uzņēmuma vadība priecāsies par sadarbības iespējām, dāvinot SAVU LAIKU šīm mammām — pieskatot viņu bērnus vai iepriecinot viņas pašas. Kas ir Tavs talants, īpašās spējas, kuras Tu vari dāvināt, lai iepriecinātu citus?

Kā bērnu ar īpašām vajadzībām mammas var piedalīties šajā programmā? Šobrīd pirmā mammu grupa jau uzsākusi savu darbu. Ja arī Tu esi mamma, kura audzina bērnu ar īpašām vajadzībām, sazinies ar mums un noskaidro, kad sāksies nākamā māmiņu grupa.

Par dalību programmā «Laika dāvana» nav jāmaksā. Par to rūpējas klienti, kura nāk uz karjeras konsultāciju. Informācija: 25154384, info@arodagentura.lv, arodagentura.lv.

Karjeras konsultēšana ir palīdzība cilvēkam, lai veicinātu sevis izzināšanu, savas profesionālās ievirzes apzināšanu, izpratni par izglītību un iespējām darba tirgū un atklātu to profesionālo virzienu, kas vislabāk atbilst Tavai personībai, Tavām vērtībām un mērķiem.