Programmas apraksts
Mācību programmas mērķis ir sagatavot kvalificētu pavāru ar ļoti labām profesionālajām prasmēm, kuri ir pieprasīti speciālisti darba tirgū. Ēdināšanas pakalpojumu speciālists vada ēdināšanas komersanta ražošanas un apkalpošanas procesus, organizē uzskaiti un atskaiti, plāno un organizē darba uzdevumu izpildi, sazinās ar viesiem, pieņem pasūtījumus, organizē pasūtījumu izpildi, sastāda ēdienkarti un veic kalkulāciju, sadala darba uzdevumus un kontrolē to izpildi. Mācību ilgums ir četri gadi, iepriekš nepieciešama iegūta pamatizglītība.
Fiziska pieejamība
Ir pieejams sabiedriskais transports, kā arī piektdienās Kandavas Lauksaimniecības tehnikums nodrošina transportu uz Talsiem, Tukumu un Saldu. Visas mācību telpas atrodas vienā teritorijā, savukārt kopmītnes ir savienotas ar mācību ēku ar gaiteni.
Mācību process
Mācību materiāli lielākoties pieejami elektroniski. Mācību procesa laikā tiek izmantotas prezentācijas dažādu tēmu pasniegšanai.Lai iegūtu kvalifikāciju, nepieciešams redzes atlikums. Skola nodrošina iespēju apgūt studiju programmas ar 58. kodu (Speciālās izglītības programmas izglītojamiem ar garīgās attīstības traucējumiem).
Līdzšinējā pieredze
Mācību programmu līdz šim nav apguvis neviens cilvēks ar redzes vai cita veida invaliditāti.
Mājaslapas pieejamība
Kandavas Lauksaimniecības tehnikuma mājaslapa ir ļoti labi pieejama vājredzīgiem cilvēkiem.
Vairāk informācija pieejama šeit.