Atvērt pielāgoto vietnes teksta versiju

Atvērt teksta versiju

«Sustento» jaunā ziņu lapa

Pakalpojumi / Žurnāls Rosme / Arhīvs / 2008 / Nr. 2 - 2008

«Sustento» jaunā ziņu lapa

Ar 22. janvāri Latvijas Cilvēkiem ar īpašām vajadzībām sadarbības organizāciju «Susten¬to» mājas lapai tiek pievienota elektroniskā ziņu lapa, kas turpmāk iznāks reizi mēnesī. Jaunajā ziņu lapā ir aktuālākais saistībā ar invaliditātes jautājumiem Latvijā un Eiropas Savienībā.

Informācija mūsdienās ir aizvien būtiskā¬ka dzīves sadaļa — bez tās nenotiek gandrīz nekas. Tomēr reizēm tā nenonāk pie mums laikā — vai nu ceļš nav atrasts īstais, vai arī ceļā gadījušies dažādi šķēršļi.

Lai uzlabotu šo situāciju, «Sustento» no¬lēmusi uzsākt elektroniskās ziņu lapas izdo¬šanu — tajā tiks iekļauta informācija par un ap invaliditāti skarošām tēmām gan Eiropas Savienībā, gan Latvijā. Par iespējām piedalīties semināros, konferencēs, apmācībās, par darba vakancēm un finanšu piesaisti, būs in¬formācija par Eiropas Savienības politikas jautājumiem, kā arī iespējām to ietekmēt, par jaunumiem Latvijas un Eiropas likumdoša-nā.

Šo izdevumu vienu reizi mēnesī — pēc 20. datuma — «Sustento» dalīborganizācijas at-radīs savā elektroniskajā pasta kastītē, bet ik¬viens interesents to varēs izlasīt mājas lapā: www.sustento.lv.

Šis elektroniskais izdevums ir tapis «Sus¬tento» projekta «Komunikācija — informāci¬ja — interešu aizstāvība» ietvaros, ko finan¬siāli 80% robežās atbalsta īpašu uzdevumu ministra sabiedrības integrācijas lietās sekre¬tariāts.