Latvijas Neredzīgo biedrība, teksta versija

Pārslēgties uz pilno mājas lapas versiju
Atvērt izvēlni (vietnes karte) vai meklēt vietnē:

Akcijā «Pēdas» aicina ziedot apavus redzes Invalīdiem

Pakalpojumi / Žurnāls Rosme / Arhīvs / 2010 / Nr. 11 - 2010

Nodaļa — Akcija

Akcijā «Pēdas» aicina ziedot apavus redzes Invalīdiem
www.delfi.lv

No 2010. g. 15. novembra līdz 15. Decembrim biznesa augstskolas «Turība» studenti sadarbībā ar Redzes invalīdu sociālās aprūpes centru «Jugla» organizē akciju «Pēdas», kuras mērķis ir informēt sabiedrību par redzes invalīdu dzīvi un problēmām, kā arī aicināt iedzīvotājus ziedot šiem cilvēkiem apavus un brīvā laika pavadīšanai noderīgas lietas, informē organizētāji.

Valsts sociālās aprūpes centra «Rīga» filiālē «Jugla» dzīvo 252 iemītnieki dažādos vecumos, ar atšķirīgām interesēm un dzīvesstāstiem, taču viņiem ir tādas pašas vajadzības kā ikvienam citam — emocionāli kontakti, interesantas brīvā laika pavadīšanas iespējas, mājīga vide un lietas, kas padara dzīvi ērtāku, norāda sociālās aprūpes centra «Jugla» vadītāja Inese Banceviča.

Ikviens, kurš ir gatavs dalīties, tiek aicināts ziedot «Juglas» redzes invalīdiem apavus, krāsas un dažādus materiālus brīvā laika pavadīšanai. «Bagāts nav tas, kam daudz pieder, bagāts ir tas, kam ir, ko dot otram,» atgādina Banceviča.

Aprūpes centra iemītniekiem patlaban visvairāk nepieciešami ērti apavi sievietēm, sākot no 38. izmēra, un lielāki apavi vīriešiem, sākot no 42. izmēra. Apavi var būt lietoti, bet tiem jābūt gataviem valkāšanai.


Ieteikt: ieteikt Draugiem.lv ieteikt Facebook ieteikt Twitter ieteikt GooglePlus ieteikt LinkedIn nosūtīt uz e-pastu


Atvērt izvēlni (vietnes karte)
Latvijas Neredzīgo biedrība sociālajos tīklos:
Lapas beigas.

2024 © Latvijas Neredzīgo biedrība | mājas lapas teksta versija ekrānlasošām programmām, pārslēgties uz pilno mājas lapas versiju