Latvijas Neredzīgo biedrība, teksta versija

Pārslēgties uz pilno mājas lapas versiju
Atvērt izvēlni (vietnes karte) vai meklēt vietnē:

Svarīga informācija 1. un 2. Grupas invalīdiem

Pakalpojumi / Žurnāls Rosme / Arhīvs / 2010 / Nr. 2 - 2010

Svarīga informācija 1. un 2. Grupas invalīdiem

Informācija 1. un 2. grupas invalīdiem, bērniem invalīdiem (jebkuras grupas) un personām, kuras pavada 1. grupas invalīdu vai bērnu invalīdu*.

Lūdzam turpmāk izmantojot Rīgas pilsētas sabiedrisko transportu:

— 1. un 2. grupas invalīdiem, bērniem invalī-diem un personām, kuras pavada 1. Grupas invalīdu vai bērnu invalīdu, pie transporta līdzekļa vadītāja saņemt BEZMAKSAS BIĻETI;

— vai 1. un 2. grupas invalīdiem un bērniem invalīdiem, reģistrēt katru braucienu izmantojot personalizēto e-talonu (to iespējams bez maksas izgatavot Rīgas satiksmes Klientu apkalpošanas centros, uzrādot invalīda apliecību).

Izmaiņas Rīgas pilsētas sabiedriskā transporta lietošanas kārtībā saistītas ar to, ka nepieciešams nodrošināt precīzu pasažieru uzskaiti **.

* Ministru Kabineta (MK) 04.08.2009. noteikumi Nr. 872 «Noteikumi par pasažieru kategorijām, kuras ir tiesīgas izmantot braukšanas maksas atvieglojumus maršrutu tīkla maršrutos».

** MK 26.10.2009. noteikumi Nr. 1226 «Sabiedriskā transporta pakalpojumu sniegšanā radušos zaudējumu un izdevumu kompensēšanas un sabiedriskā transporta pakalpojuma tarifa noteikšanas kārtība».


Ieteikt: ieteikt Draugiem.lv ieteikt Facebook ieteikt Twitter ieteikt GooglePlus ieteikt LinkedIn nosūtīt uz e-pastu


Atvērt izvēlni (vietnes karte)
Latvijas Neredzīgo biedrība sociālajos tīklos:
Lapas beigas.

2024 © Latvijas Neredzīgo biedrība | mājas lapas teksta versija ekrānlasošām programmām, pārslēgties uz pilno mājas lapas versiju