Latvijas Neredzīgo biedrība, teksta versija

Pārslēgties uz pilno mājas lapas versiju
Atvērt izvēlni (vietnes karte) vai meklēt vietnē:

«Nokia» iepazīstina ar mobilo tālruņu uzlādes iekārtu velosipēdiem

Pakalpojumi / Žurnāls Rosme / Arhīvs / 2010 / Nr. 6 - 2010

«Nokia» iepazīstina ar mobilo tālruņu uzlādes iekārtu velosipēdiem
www.2v.lv

Kompānija «Nokia» iepazīstinājusi ar uzlādes iekārtu mobilajiem tālruņiem, kura radīta īpaši velosipēdiem. Iekārta ietilpst komplektā «Bicycle Charger Kit», kura sastāv tieši no uzlādes iekārtas, turētāja, kā arī dinamo ģeneratora, kurš enerģiju izstrādās no riteņa griešanās.

Tirgū šāda ierīce parādīsies šī gada beigās. Tās vērtība pagaidām nav zināma. Lielākais mobilo tālruņu ražotājs arī iepazīstinājis ar C klases trīs budžeta tālruņiem. Jaunie tālruņi atbalstīs divas SIM kartes un to vērtība nepārsniegs 45 eiro.

«Nokia» iepazīstinājusi arī ar trīs C1 klases tālruņiem — C1-00, C1-01 un C1-02, kā arī ar C2-00. Visi viņi tiks aprīkoti ar lukturīšiem un tiem būs arī radio. Tālruņu darba laiks bez papildus uzlādes zvanu gaidīšanas režīmā būs sešas nedēļas, kas ir «Nokia» tālruņu absolūts rekords.

No trijiem C1 klases tālruņiem, tikai C1- 00 ļaus īpašniekam izmantot divas SIM kartes, pārslēgšanās starp kurām notiks nospiežot tikai vienu taustiņu. Atzīmēsim, ka SIM kartes nevarēs darboties vienlaicīgi. Savukārt, pilnvērtīgs darbs ar divām SIM kartēm būs iespējams tālrunī C2-00. Bez tam, šis modelis arī atbalstīs Life Tools pielikumus un pasta servisu Ovi Mail.


Ieteikt: ieteikt Draugiem.lv ieteikt Facebook ieteikt Twitter ieteikt GooglePlus ieteikt LinkedIn nosūtīt uz e-pastu


Atvērt izvēlni (vietnes karte)
Latvijas Neredzīgo biedrība sociālajos tīklos:
Lapas beigas.

2024 © Latvijas Neredzīgo biedrība | mājas lapas teksta versija ekrānlasošām programmām, pārslēgties uz pilno mājas lapas versiju