Atvērt pielāgoto vietnes teksta versiju

Atvērt teksta versiju

Rīgas Labās zvaigznes 2013

Pakalpojumi / Žurnāls Rosme / Arhīvs / 2014 / Nr. 1 - 2014

Rīgas Labās zvaigznes 2013

Svinīgajā pasākumā 6. janvārī, Zvaigznes dienā, Rīgas Mazajā ģildē tika godinātas pilsētas organizācijas un cilvēki, kas nesavtīgi, pēc laba prāta snieguši atbalstu apkārtējiem, nesuši gaismu un sagādājuši cilvēkiem prieku. Visas 70 akcijai pieteiktās Labās zvaigznes saņēma Rīgas domes Atzinības rakstus un ziedus, kā arī noklausījās nelielu koncertu.

Arī LNB Rīgas pilsētas organizācijas darbinieces Sarma Pārstrauta un Terēza Petrevica tika pieteiktas šai akcijai un saņēma atzinības rakstus.

Akcija norisinājās jau desmito gadu. Žūrija pēc rūpīgas izvērtēšanas izvēlējās Labās zvaigznes šādās nominācijās: Atbalstošākā nevalstiskā organizācija (bezvēsts.lv), Atsaucīgākais brīvprātīgā darba veicējs, Atbalsta un cerību nesējs, Atbalsts bērniem, Senioru labdaris, Pilsētas dzīvnieku draugs, Mājas labais gariņš, Pagalma dvēselīte, Labākais kaimiņš un Sirds cilvēks (Marta Melgalve, kura, neraugoties uz saviem 100 gadiem, aktīvi darbojas senioru organizācijā «Rasa»).

Bieži vien it kā sīkumi — smaids, kāds labs vārds vai atbalstošs plecs dara brīnumus. Liek aizmirst raizes, remdē sāpes, dod ticību labākai rītdienai. LNB vārdā žurnāla redakcija vēlreiz sveic mūsu darbinieces un izsaka pateicību par iespēju piedalīties šajā skaistajā dienā! (Foto uz žurnāla vāka).