Latvijas Neredzīgo biedrība, teksta versija

Pārslēgties uz pilno mājas lapas versiju
Atvērt izvēlni (vietnes karte) vai meklēt vietnē:

Atkal kopā Rēzeknē

Pakalpojumi / Žurnāls Rosme / Arhīvs / 2014 / Nr. 8 - 2014

Atkal kopā Rēzeknē
Lilija Spale, Rēzeknes TO valdes locekle

Nu, šī gada vasaru laikam izjūt katra dzīva radībiņa. Ventspilī sasniegts gaisa temperatūras rekords +37,8 pēc Celsija skalas. Šur tur līst kā pa Jāņiem, bet Latgale nevar sagaidīt īstu lietu, lai atdzertos dārzeņi, puķes, pļavas un meži.

LNB Rēzeknes TO arī vasaras tveicē nāk un iet mūsu biedri, lai noskaidrotu dažādus jautājumus par sadzīvi, izmaiņām pabalstos, par dzīves aktualitātēm.

Daži, varoši un griboši, aiziet uz Kovšu ezeru, lai atvēsinātos, citi atvēsinās ar tējas vai ūdens glāzi.

Ciešs TO biedru kodols sanāk kopā, lai pērļotu. Katru trešdienu tiekamies, lai dalītos ar nedēļas darbiņu veikumu pērļošanā, aušanā, tamborēšanā un lai dalītos ar konservēšanas knifiem.

Uz galda saguļ vispārējai apskatei un izvērtējumam krelles, rokas sprādzes, auskari, piespraudes. Ļoti skaistas, savdabīgas ir ziedu kompozīcijas: rudzupuķu pušķi, mimozas kociņš, apelsīnu un augļu zariņi un bonzai kociņi. Te mums jāteic liels paldies par jaunām idejām, pērļošanas materiālu piegādi, pacietību un par radošu pieeju darbu veidošanas procesā — Ingai Zeltiņai, Tatjanai Solovjovai un, protams, mūsu aktīvajiem dalībniekiem.

Rēzeknes pilsētas svētkos rādījām pilsētas svētku viesiem un iedzīvotājiem savus darbus, lai pavēstītu, lai iepazīstinātu ar teritoriālās organizācijas biedru ikdienas nodarbēm, lai mūs ieraudzītu un atpazītu sabiedrība.

Lai veselība turas, lai možs gars un darba spars, jo atkal esam kopā!


Ieteikt: ieteikt Draugiem.lv ieteikt Facebook ieteikt Twitter ieteikt GooglePlus ieteikt LinkedIn nosūtīt uz e-pastu


Atvērt izvēlni (vietnes karte)
Latvijas Neredzīgo biedrība sociālajos tīklos:
Lapas beigas.

2024 © Latvijas Neredzīgo biedrība | mājas lapas teksta versija ekrānlasošām programmām, pārslēgties uz pilno mājas lapas versiju