Atvērt pielāgoto vietnes teksta versiju

Atvērt teksta versiju

Aicinājums jaunajam, iedvesmojošajam un pārdomu pilnajam gadam!

Pakalpojumi / Žurnāls Rosme / Arhīvs / 2017 / Nr. 1 - 2017

Signe Krūzkopa, redaktore

Jauns gads vienmēr sākas ar nelielām pārmaiņām — tās var būt jaunas apņemšanās, jauni lēmumi un dažādas citas (cerams tikai labas) izmaiņas. Arī «Rosme» jaunajā gadā vēlas, ja ne gluži lielas pārmaiņas, tad vismaz dažus jauninājumus gan! Mums, redakcijā, un cerams, ka arī mūsu lasītājiem, īpaši vērtīgi šķiet mūsu pašu lasītāju viedokļi, pieredzes stāsti, aizraujoši piedzīvojumi, literāri radošā gara lidojumi vai dzīves pārmaiņas, ar kurām ir vēlme dalīties ar citiem — lai iedvesmotu, lai brīdinātu, lai palepotos un tā tālāk.

Tieši tāpēc, sākot jauno 2017. gadu, aicinām savus lasītājus dalīties ar pieredzes stāstiem, zināšanām, viedokļiem, literārajiem sacerējumiem un citiem vērtīgiem un interesantiem stāstiem. Ja nu paši sevī īsti nejūtam pārliecību par rakstītāja prasmēm un talantu (vai arī vienkārši kautrējamies rakstīt paši) — «Rosmes» redakcijā allaž gaidām jūsu zvanus, lai uzklausītu, aizbrauktu ciemos uz sarunu un pārvērstu Jūsu stāstu žurnāla lappušu rakstā!

Gaidām zvanus (tel.nr. 67533887 vai 26420765), epastus (rosme@lnbiedriba.lv), vēstules un ciemiņus «Rosmes» redakcijā (Braila iela 3, Rīga, 2.stāvs).

-----

Bieži vien mums rodas jautājumi, bet ne vienmēr zinām, kur ar tiem vērsties — šogad varam jautāt arī «Rosmes» redakcijai. Esam nolēmuši jaunajā gadā ieviest jautājumu un atbilžu sadaļu, kur mūsu lasītāji var iesūtīt redakcijai sev interesējošos jautājumus, lai nākamajā žurnāla numurā iegūtu uz tiem atbildes. Tā kā šī sadaļa mums — «Rosmei» — ir jaunums, mācīsimies kopā un mēģināsim palīdzēt viens otram rast risinājumus un atbildes! Jautājumus, kurus vēlaties noskaidrot ar redakcijas starpniecību, var sūtīt elektroniski uz epasta adresi rosme@lnbiedriba.lv vai ar pasta starpniecību uz redakciju — LNB žurnālam «Rosme», Braila iela 3, Rīga, LV-1024.